fbpx

Sara Börsvik är Årets Sustainable Leader 2019

Sara Börsvik, ny vd för Bonnierförlagen. Foto: Peter Jönsson

Sara Börsvik, tillträdande VD på Bonnierförlagen, har blivit utsedd till Årets Sustainable Leader, ett pris som instiftats av BillerudKorsnäs.

Bonnierförlagens tillträdande VD Sara Börsvik har fått ta emot priset Årets Sustainable Leader. Det är första gången utmärkelsen delas ut. Prisutdelningen ägde rum på Executive Inspiration den 7 november på Scandic Continental i Stockholm.

Ur motiveringen: ”Årets Sustainable Leader har med genuinitet, transparens och stort mod drivit både det hållbara ledarskapet och den hållbara affären på ett utmärkande sätt. Med synen på ledarskap som en kontinuerlig lärandeprocess tar vinnaren sig an sina utmaningar och möjligheter med drivkraften att alltid vilja bli bättre, en stor näve empati och ett smittande engagemang”. 

ANNONS

Sara Börsvik är både hedrad och glad, säger hon i en intervju på Bonnierförlagens hemsida.

– Utmärkelsen bekräftar den ambition och det arbete vi på Bonnierförlagen driver kopplat till hållbarhet. Vi arbetar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har dels dedikerat en del av vårt finansiella resultat till hållbarhetsinitiativ och dels verkar vi inom ramen för vårt kompetensområde för att vara en aktiv del av samhället och ta vårt ansvar för en hållbar utveckling, säger hon i intervjun.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny