ANNONS

Sara Börsvik är Årets Sustainable Leader 2019

Sara Börsvik, vd för Bonnierförlagen. Foto: Peter Jönsson

Sara Börsvik, tillträdande VD på Bonnierförlagen, har blivit utsedd till Årets Sustainable Leader, ett pris som instiftats av BillerudKorsnäs.

Bonnierförlagens tillträdande VD Sara Börsvik har fått ta emot priset Årets Sustainable Leader. Det är första gången utmärkelsen delas ut. Prisutdelningen ägde rum på Executive Inspiration den 7 november på Scandic Continental i Stockholm.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Ur motiveringen: ”Årets Sustainable Leader har med genuinitet, transparens och stort mod drivit både det hållbara ledarskapet och den hållbara affären på ett utmärkande sätt. Med synen på ledarskap som en kontinuerlig lärandeprocess tar vinnaren sig an sina utmaningar och möjligheter med drivkraften att alltid vilja bli bättre, en stor näve empati och ett smittande engagemang”. 

Sara Börsvik är både hedrad och glad, säger hon i en intervju på Bonnierförlagens hemsida.

– Utmärkelsen bekräftar den ambition och det arbete vi på Bonnierförlagen driver kopplat till hållbarhet. Vi arbetar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har dels dedikerat en del av vårt finansiella resultat till hållbarhetsinitiativ och dels verkar vi inom ramen för vårt kompetensområde för att vara en aktiv del av samhället och ta vårt ansvar för en hållbar utveckling, säger hon i intervjun.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se