ANNONS

Premiär för ny barnboksfestival i Linköping 29 november 2019

TellUs bok- och berättarmässa (30 november 2019) utökar med en extra dag för barnlitteratur. Lilla TellUs äger rum fredagen den 29 november kl. 10.00-17.00 på Linköpings stadsbibliotek. Festivalen har fri entré och riktar sig till barn i åldrarna 0–9 år och vuxna som har eller jobbar med barn. Medverkande är bland annat Johan Anderblad och Lisen Adbåge.
– Sedan Barnens bokens dag försvann från Linköping har vi känt att det saknats en dag med fokus på barnböcker, barns läsning och språkutveckling. Nu vill vi skapa en riktig bokfest för alla barn och deras vuxna, säger Johan Hagesund, en av Lilla TellUs arrangörer.
Program och ytterligare information finns på tellus.link.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL