ANNONS

Sheila Bravo vinnare i Watty Awards 2019

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

24-åriga Sheila Bravo kommer att få sin roman Historically Inaccurate utgiven av Wattpad Books hösten 2020 efter att hon vunnit Top Award i 2019 års Wattys. Över 169 000 bidrag skickades in och av dessa utsågs 500 vinnare fördelade på tio-tolv kategorier och elva språk.
I skrivande stund har den 29 delar långa berättelsen Historically Inaccurate 110 000 läsningar och Shay (som är författarens signatur på Wattpad) har 114 000 följare. Kanske blir hon nästa Wattpadstjärna som får ett genombrott i tryckt form. (Publishing Perspectives)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL