ANNONS

Ånge Bokhandel har fått åtta (!) nya ägare

Häromdagen skrev vi om att Axel Ericssons bokhandel i Lidköping tagits över av en anställd. Idag läser vi att en annan bokhandel i Ugglan-kedjan har fått nya ägare. Inte mindre än åtta nya ägare tar över Ånge Bokhandel, rapporterar P4 Västernorrland.
– Vi visste att den var till salu. Sen satt vi allihopa på kammaren och tänkte att åh vad bra det skulle vara om vi hade bokhandeln kvar. Sen säger Leif som är initiativtagare: ska vi köpa bokhandeln? Så gjorde vi det, säger Anna-Lena Fjällström, en av de åtta ägarna, till P4 Västernorrland.
Ånge Bokhandel omsatte knappt 1,6 Mkr förra året (2018) och gjorde en vinst på 68 tkr. Den har haft samma ägare i 26 år.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se