fbpx

Du följer väl oss på Instagram från Bokmässan?

Boktugg finns på Instagram - och på Bokmässan där vi rapporterar via Instagram.

Boktugg är på plats i Göteborg på Bokmässan. Det här året har vi valt att använda Instagram för snabb rapportering i text och bild. Här hittar du några inlägg från torsdagen.

Någon undrade kanske varför inte Boktugg lagt upp så många artiklar från Bokmässan hittills. Svaret är att vi gjort en hel massa korta stories – på Instagram. Här är några av dem. Och glöm inte följa oss på Insta!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Frukost release med sötsaker hos @triumfforlag på #bokmässan2018

ANNONS

Ett inlägg delat av Boktugg (@boktugg)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Trötta ben på mässan är snarare regel än undantag. Men den här sängen har ett något större syfte. Tillsammans med Carpe Diem Beds auktionerar Bokförlaget Max Ström ut sängen till högstbjudande. Hela summan går till välgörenhetsorganisationen Plan International till förmån för flickors rättigheter. Auktionen är öppen tills bokmässan stänger på söndag och redan nu ligger högsta budet på 8000 kr. Till vänster chillar Hanna Bäärnhielm från Max Ström och till höger myser Jessica Persson från Carpe Diem Beds med en god bok. @bokforlagetmaxstrom @carpediembedsofsweden #boktugg #bokmässan #bokmässan2018 #böcker #bokmässa #rebelltjejer #godnattsagorförrebelltjejer #välgörenhet

Ett inlägg delat av Boktugg (@boktugg)

ANNONS

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Svenska humanistiska förbundet ”Vi ger bara ut en enda bok om året. Men då är det en fantastisk bok varje gång.” #bokmässan2018

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.

Ett inlägg delat av Boktugg (@boktugg)

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Några tior i månaden eller mer? Du väljer priset.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.