fbpx

Du följer väl oss på Instagram från Bokmässan?

Boktugg finns på Instagram - och på Bokmässan där vi rapporterar via Instagram.

Boktugg är på plats i Göteborg på Bokmässan. Det här året har vi valt att använda Instagram för snabb rapportering i text och bild. Här hittar du några inlägg från torsdagen.

Någon undrade kanske varför inte Boktugg lagt upp så många artiklar från Bokmässan hittills. Svaret är att vi gjort en hel massa korta stories – på Instagram. Här är några av dem. Och glöm inte följa oss på Insta!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Frukost release med sötsaker hos @triumfforlag på #bokmässan2018

ANNONS

Ett inlägg delat av Boktugg (@boktugg)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Trötta ben på mässan är snarare regel än undantag. Men den här sängen har ett något större syfte. Tillsammans med Carpe Diem Beds auktionerar Bokförlaget Max Ström ut sängen till högstbjudande. Hela summan går till välgörenhetsorganisationen Plan International till förmån för flickors rättigheter. Auktionen är öppen tills bokmässan stänger på söndag och redan nu ligger högsta budet på 8000 kr. Till vänster chillar Hanna Bäärnhielm från Max Ström och till höger myser Jessica Persson från Carpe Diem Beds med en god bok. @bokforlagetmaxstrom @carpediembedsofsweden #boktugg #bokmässan #bokmässan2018 #böcker #bokmässa #rebelltjejer #godnattsagorförrebelltjejer #välgörenhet

Ett inlägg delat av Boktugg (@boktugg)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Svenska humanistiska förbundet ”Vi ger bara ut en enda bok om året. Men då är det en fantastisk bok varje gång.” #bokmässan2018

Ett inlägg delat av Boktugg (@boktugg)


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny