Är det en tidning? Är det en katalog? Det är ...

Magasinet Boktugg

Boktugg.se presenterar månadens böcker i ett överskådligt format. Förlagen presenterar sina nyheter som snart finns i butik. På den här sidan samlar vi vårt arkiv av den digitala publikationen Magasinet Boktugg. Med eböcker, ljudböcker och givetvis alla olika format av pappersböcker på ett överskådligt sätt. Upptäck nya böcker och författare. Håll dig uppdaterad. Välkommen in under ytan i bokfloden.

Uppdatering: Vi har pausat utgivningen av vårt digitala magasin och fokuserar istället på sajten och vårt nyhetsbrev.

#4 September 2020

Vi möter författaren Conny Palmkvist som förutom att skriva här på Boktugg även skriver böcker, fjorton stycken närmare bestämt. Dessutom listar vi hundratals nya böcker och uppmärksammar lite debutanter. Och så hittar du annonser från stora och små förlag.

#3 Augusti 2020

Lång intervju med författaren Simon Häggström, dessutom pratar vi med några förlag om vårens effekter av coronapandemin. Du hittar självklart även fakta om närmare tusen böcker som kommer ut under augusti 2020. Och annonser från stora och små förlag.

#2 Juni-juli 2020

Lång intervju med författaren Sofie Sarenbrant och en kortare med Björn Hellberg. Du hittar självklart även fakta om närmare tusen böcker som kommer ut under juni och juli 2020.

#1 Januari 2020

Lång intervju med författaren Marianne Cedervall. Dessutom massor av annonser från förlagen med hela vårens böcker. Och givetvis fakta om hundratals böcker som kommer ut i januari 2020.

För förlag - annonsera i kommande utgåvor

Jobbar du på förlag eller kanske är du författare med eget förlag? Planera in annonser i våra månadskatalogmagasin för att nå både återförsäljare, bibliotek och vanliga läsare. För information om priser och utgivningsplan kontakta sales@boktugg.se

Du kan även läsa mer under Annonsering.