Lev kreativt : hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg

Lev kreativt : hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg
Författare
Medverkande
Förlag Mima Förlag
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor263
Vikt560 gr
Utgiven2018-01-25
SABDoebb
ISBN 9789188681256

Kreativitetsboken som sålt i över fyra miljoner exemplar!

Lev kreativt [The Artist s Way] är en av de absoluta klassikerna på sitt område. Julia Cameron - konstnär, författare och hett eftersökt föreläsare om kreativitet och konstnärligt skapande tar oss med på ett 12-veckorsprogram i kreativitetens namn. Genom konkreta, praktiska tips och tekniker lär hon ut hur vi bäst kopplar ihop andlighet, självförtroende och skaparlust, och samtidigt hur vi lär oss övervinna olika sorters tankar och beteenden som kan lägga hinder i vägen.
Lev kreativt är en guldgruva för alla som vill få ut maximalt av både livet och skapandet. Nu blir den äntligen tillgänglig på svenska igen, med en nyskriven introduktion av ett av bokens främsta svenska fans, författaren Tove Folkesson.

JULIA CAMERON är en amerikansk författare och konstnär. Hon har skrivit ett antal böcker om den kreativa processen, och allra mest känd och uppskattad är hon för Lev kreativt [The Artist s Way] som sålt i över fyra miljoner exemplar och gett upphov till en rad uppföljare.

»Lev kreativt är en bok om ett känsligt och komplext ämne - och mycket användbar för den som vill få kontakt med sin kreativitet.« Martin Scorsese