
Steak House : mat för köttälskare

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Tukan Förlag | 
| Genre | Mat och dryck | 
| Format | Inbunden | 
| Språk | Svenska | 
| Antal sidor | 124 | 
| Vikt | 593 gr | 
| Utgiven | 2014-03-21 | 
| SAB | Qca | 
| ISBN | 9789187161803 | 
För alla köttälskare
Återskapa känslan av riktigt amerikanskt Steak House hemma i köket. Fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer med passande tillbehör.
Recept som funkar både för grillen och spisen.
Lär dig mer om amerikanskt styckningsschema; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema blir en allt vanligare syn i charkdiskarna runt om i Sverige. Här får man gott om inspiration på tillagning.
Alla recept fungerar även med köttbitar efter svenskt styckningsschema eftersom recepten anger typ av köttbit både på svenska och engelska.
Format: 199x247 mm
Återskapa känslan av riktigt amerikanskt Steak House hemma i köket. Fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer med passande tillbehör.
Recept som funkar både för grillen och spisen.
Lär dig mer om amerikanskt styckningsschema; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema blir en allt vanligare syn i charkdiskarna runt om i Sverige. Här får man gott om inspiration på tillagning.
Alla recept fungerar även med köttbitar efter svenskt styckningsschema eftersom recepten anger typ av köttbit både på svenska och engelska.
Format: 199x247 mm
				






















