Brasserie Le Rouge Cookbook

Brasserie Le Rouge Cookbook
Författare
Medverkande
Förlag Nygren & Nygren
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor264
Vikt2678 gr
Utgiven2012-10-25
SABQcaa
ISBN 9789186623210
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Brasserie Le Rouge Cookbook är en fantastisk samling av recept från det klassiska franska köket med en tvist. Recepten är en kombination av kökschef Marco Baudones personlighet, tradition och värme. Kökschef Marco driver det trendiga brasseriet Le Rouge i Gamla Stan som är en del av den kreativa restauranggruppen F12. Marco utbildades av Guy Savoy i Paris där han arbetade i tre år, samt att han även arbetat i sitt hemland Italien. I boken delar han med sig av recept fulla med fantastiska smaker som är anpassade till hemmaköket. Fotografen Roland Persson vann nyligen Food Festival priset i kategorin mat, ett av världen mest ansedda priser för matfotografi. Den väl anlitade fotografen Jimmy Hansen, som har fotograferat all inredning och människor, är utbildad i 3 år av den legendariske modefotografen Micke Jansson. Boken levereras i en exklusiv sammetsbox och bokens omslag är av sammet med guldpräglad text.