
Långjäst och lättbakat : riktigt bröd med enkla metoder

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Tukan Förlag |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Danskt band |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 156 |
| Vikt | 384 gr |
| Utgiven | 2020-07-14 |
| SAB | Qcae |
| ISBN | 9789179853013 |
Brödbak för lata!
En riktig drömbakbok – både för enkelheten och för det fantastiska resultatet.
Många avstår från brödbak för att det känns krångligt. Det är lite för komplicerat och lite för svårt att passa in det i vardagen. Med Maria Blohms recept och tekniker blir brödbaket mycket enklare. Du kan till exempel baka ut brödet till limpor på kvällen, låta det jäsa över natten och skjutsa in det i ugnen när du vaknar. Den långa jästiden ger en rad fördelar: brödet blir härligt segt, vi kan lättare tillgodogöra oss näringsämnen i brödet och smakerna får tid att utvecklas. Du får ett riktigt bröd!
En riktig drömbakbok – både för enkelheten och för det fantastiska resultatet.
Många avstår från brödbak för att det känns krångligt. Det är lite för komplicerat och lite för svårt att passa in det i vardagen. Med Maria Blohms recept och tekniker blir brödbaket mycket enklare. Du kan till exempel baka ut brödet till limpor på kvällen, låta det jäsa över natten och skjutsa in det i ugnen när du vaknar. Den långa jästiden ger en rad fördelar: brödet blir härligt segt, vi kan lättare tillgodogöra oss näringsämnen i brödet och smakerna får tid att utvecklas. Du får ett riktigt bröd!

























