Livet på distans

Livet på distans
Författare
Förlag Visto förlag
GenreSvenska berättare
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor254
Vikt365 gr
Utgiven2022-08-02
SABHc
ISBN 9789178858408

En pandemi vänder upp och ner på tillvaron och det mesta ska ske på distans. Det blir en utmaning, men det dyker även upp oväntade möjligheter.

Anders, ensamstående tvåbarnspappa, stortrivs med att få mer tid över både för sig själv och barnen. Den tilldragande Mimmi får honom att öppna upp sig. Men vem är hon egentligen? Och är han redo för en relation?

Annika, nybliven chef, brottas med det dåliga samvetet att inte räcka till för medarbetarna på distans. När sedan hennes gamla pappa blir sjuk ställs allt på sin spets. Orkar hon fortsätta som chef?

Jenny, den duktiga tjejen som vill ha kontroll på tillvaron, trivs inte alls med att ha ett hemmakontor i sin prydliga lägenhet. Kollegan David dyker upp och finns där när det känns svajigt hemma med Emil. Men vad vill hon egentligen med sitt liv?

Martina, en nyanställd ung ekonom, är partyprinsessan som inte räknat med att hennes nya jobb ska innebära att sitta ensam hemma i sin lilla enrummare och arbeta. Vågar hon bryta upp för en dröm om att leva livet?

Livet på distans är en feelgood-roman och en fristående uppföljare till romanen Värket. Här får vi återse några av personerna och följa hur deras liv förändras när de tvingas ställa om till hemmakontor och leva livet på distans