Core English 1 onlinebok (elevlicens) 6 månader

Core English 1 onlinebok (elevlicens) 6 månader
Författare
Förlag Sanoma Utbildning
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkEngelska
Vikt0
Utgiven2014-08-26
ISBN 9789152329177

Goda läsupplevelser, intressanta ämnen för diskussion och fri skrivning - Core ger dina elever styrka
där den behövs som bäst.

Texterna
Texterna, både skönlitterära och faktatexter, utgör grunden i materialet. De är valda både för att de har stort läsvärde och för att de speglar olika delar av den engelskspråkiga världen.

Core 1 är indelad i sex olika teman:
Breaking the Ice, A Smiling Face, Identity, Glimpses of the Past, Spine-chilling och Travel and Adventure.
Varje tema inleds med en bild och några reflekterande frågor. Sedan följer en längre hörövning samt tre lästexter med övningar. Den sista texten är en novell som kan användas till reflektion och textanalys. Temat kompletteras med en dikt eller en sång.

Övningarna
Till var och en av texterna finns innehållsfrågor, ordkunskapsövningar, t.ex. synonymer, motsatsord, false friends, ordbildning, prepositioner, phrasal verbs och collocations. Fria tal- och skrivövningar är ett självklart inslag i övningskedjan till varje text.
I Core 1 avslutas varje temaområde med ett avsnitt kallat Speaking and Writing, där eleverna, utifrån sin nivå, får ännu en chans att träna fri muntlig och skriftlig produktion.

Onlinebok
Onlineboken ger eleven möjlighet att arbeta med den tryckta boken direkt i datorn. Onlineboken innehåller funktionerna uppläsning av text, zoom, anteckningsblock samt ett skriv- och ritverktyg.

Eleverna arbetar online vilket medför att de även har tillgång till sin bok hemifrån. Eleverna har tillgång till boken från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner.
När man använder en surfplatta laddar man ner boken via appen ""Sanoma Utbildning"". Appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play.
Allt arbete sparas automatiskt på elevens egen inloggning.