
Functional Food : matens helande kraft

| Författare | |
|---|---|
| Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Häftad |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 159 |
| Vikt | 0 |
| Utgiven | 2000-10-04 |
| ISBN | 9789127353176 |
Här behandlas kostens betydelse för sådana problem som stress, förkylningar, nedsatt immunförsvar och allergier/intolerans. Men även depressioner, sömnproblem, migrän och hjärt- och kärlsjukdomar påverkas av vad vi äter. I en utförlig guide presenteras bland annat 100 livsmedel med bild, näringsfakta och olika hälsofördelar. Även livsstilsfrågor tas upp liksom bättre tillagningssätt av mat. Ett 40-tal läckra recept på goda och hälsosamma rätter avslutar denna lättillgängliga bok.
Översättning Margareta Eklöf
<hr> Vicke Edgson är friskvårds- och näringskonsult och har egen praktik i London. Hon har deltagit i olika TV-program inom friskvårdsområdet och håller föreläsningar om livsstil och kostens betydelse för hälsan.
Ian Marber är också friskvårds- och näringskonsult med egen praktik i London.
























