
Facing heaven : välkommen till sichuanköket

| Författare | |
|---|---|
| Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Flexband |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 159 |
| Vikt | 570 gr |
| Utgiven | 2018-04-12 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9789127155268 |
Nu som mjukbandsutgåva!
<em>Facing heaven</em> innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.
<strong>Erik Videgård </strong>började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.

























