Susanne Holmström blir ny ledamot i Adlibris styrelse

Susanne Holmström ny styrelseledamot i Adlibris.

🪑 STYRELSEVÄRVNING. Adlibris nya styrelseledamot Susanne Holmström har omfattande erfarenhet från retail, telekom och försäkringsbranschen, bland annat som vd för Netonnet, försäljningschef på Tele2 och privatmarknadschef på Trygg Hansa. Samt erfarenhet från styrelsearbete som ledamot i bland annat Skandia, Blomsterlandet och Bubbleroom, Svenskt Näringsliv och Svensk Handel. Hon blev nyligen vd för Blomsterlandet.
– Som trogen kund uppskattar jag Adlibris erbjudande och har alltid imponerats av den fina kompetensen bolaget besitter. Jag hoppas att min erfarenhet och kompetens inom digitalisering och kundfokus är ett fint tillskott i styrelsen och jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med styrelsen och bolaget, säger Susanne Holmström i ett pressmeddelande.
I Adlibris styrelse återfinns sedan tidigare ordförande Amelie Söderberg och ledamöterna Angela Langemar Olsson, Emily Aisling Hall, Håkan Rudels, Johan Karlsson, Sofia Stewart och Ulrika Saxon. 

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid. 

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.