James Patterson skrev klart Michael Crichtons manus

🌋 Postumt. James Patterson har avslutat Michael Crichtons ofärdiga manuskript, som som släpptes den 3 juni med titeln Eruption. Crichton (som bland annat skapade Jurassic Park och Cityakuten) började på boken för över 20 år sedan men slutförde den inte innan han dog i cancer 2008. Patterson, känd för sina många bästsäljare, har samarbetat med Crichtons änka, Sherri Crichton, för att färdigställa verket, skriver CBS News. ”Eruption” utspelar sig kring ett vulkanutbrott på Hawaii, och boken har hyllats för att bevara Crichtons spänning och vetenskapliga noggrannhet​.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Gnistrande intelligent om kärlek och vänskap

Irländska Caroline O’Donoghue har jämförts med Sally Rooney och driver prisbelönta podden Sentimental Garbage. Hon skrev Kapitlet Rachel för att muntra upp sig själv under pandemin. Resultatet blev en roman som tagit henne en bra bit på vägen mot litterär stjärnstatus.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.