Weronica Nässelqvist debuterar med Jätteflugsvampen

Weronica Nässelqvist.

Jag heter Weronica Nässelqvist, är 56 år och kommer ut med min första bok den 30 november. Det är en barnbok som heter ”Jätteflugsvampen”. Illustratören till boken heter Lotta Myrefelt.

Det är min första bok men jag har flera på gång. Jag är född och uppvuxen i Jönköping men bor numera i Tranås. Jag har även bott på Visingsö i några år. Jag har 5 barnbarn i åldrarna 2 – 7,5 år. Jag älskar läsa och skriva böcker, går mycket i skog och mark samt har mycket fantasi. Jag är en lekande mormor och farmor. Tycker om att hitta på skoj med mina barnbarn och läsa för dem. 

Jag har jobbat många år på polisen och jobbar nu som vårdadministratör inom psykiatrin. Jag började skriva på allvar förra sommaren. Jag gick en manuskurs i Simrishamn där jag fick mycket inspiration.

Jätteflugsvampen

Jätteflugsvampen

<em>Jätteflugsvampen</em> handlar om en flicka som är ute med sin mamma och lillasyster i lekparken. Hon går in i skogen som blir förtrollad i flickans fantasi.

I skogen träffar hon på en förtrollad svamp som lär henne att man ska dela med sig av saker och glädje så blir allting mycket roligare. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL