Hoi Publishing köper lilla danska förlaget Griffle

Förvärv. Hoi Publishing har genom sitt danska dotterbolag förvärvat Förlaget Griffle och stärker samtidigt teamet med den grafiska formgivaren och förläggaren Elin Steffensen. Förlaget grundades 2016 och utöver Steffensen får Hoi en katalog på 43 titlar, både skönlitteratur och facklitteratur, exempelvis Gaven i Maven av Gina Asbjerg som sålt över 16 000 exemplar i Danmark. Köpeskillingen uppgår till 100 000 danska kronor, enligt ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL