Therése Sandberg debuterar med Katarinafallet

Therése Sandberg.

När jag inte skriver arbetar jag på bibliotek med läsfrämjande och mångspråk, men jag har också en yrkesbakgrund inom kriminologi och psykologi vilket jag använder mig mycket av när jag skriver just spänningslitteratur.

Även om mina texter oftast är fiktiva berättelser som är menat att underhålla läsaren så inkluderar berättelserna ofta teman som utanförskap och hur människor bemöter andra människor som inte agerar som förväntat.

Katarinafallet får vi exempelvis följa en mamma som kämpar med moderskapet och som inte är som andra mammor är. Skrivandet är för mig ingången till förståelse och varför människor begår de val de gör.

Katarinafallet

Katarinafallet

Katarina försvinner spårlöst efter en utekväll i Piteå 1990. Trettio år senare flyttar Talia, som nyss blivit utskriven från en psykiatrisk avdelning, till grannbyn. Hon tar upp kontakten med sin barndomsvän Carla, som har gift sig med sin ungdomskärlek från byn. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL