Kenneth Handberg debuterar med Tantpatrullen

Kenneth Handberg. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Kenneth Handberg är toppolitikern som hoppade av för att få tid för sitt skrivande. Att syresätta hjärnan utanför maktens korridorer gav resultat. Familjelivet i Örebro och det egna företagandet kan kompletteras med barndomsdrömmen att skriva. ”Det är en dröm att få debutera. En dröm jag kan se ett samhälleligt värde i. Ju fler av oss som får vistas i fantasin på ett kravlöst sätt, desto fler av oss kan bidra till en värld som behöver kärlek.”

Två böcker blir klara samtidigt i månadsskiftet oktober/november. En roman kallad Beowulfs dotter, där det klassiska kvädet sätts i perspektiv, genom en nutida ung kvinna från Bergslagen. Kampen mellan det ljusa och det mörka tar ny fart. Kan någon vinna utan att vi alla förlorar?

Tantpatrullen är den verkliga debuten, med någon veckas marginal. Det är en bok för åldrarna 9-12. Den handlar om ett syskonpar, som möter sin avlidna mammas barndomsbekanting. Kan Tant Silva och barnen gemensamt, och med hjälp av Tantpatrullens övriga medlemmar, rädda världen från den gamla ondska som vaknat till liv? Mer humor och vilja gör de ett försök. För insekterna måste hittas! 

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.