Runa Rosvind debuterar med ”Den ultimata kärleken”

Runa Rosvind.

”Den ultimata kärleken” är en självbiografi baserad på nedskrivna upplevelser som sträcker sig över 45 år. Läsaren får följa med på den andliga resa jag gjort för att ta mig ur ovanor och destruktiva mönster från ett alltför inflytelserikt ego. Jag beskriver hur jag gav upp tryggheten i Sverige för en nystart i USA – ett äventyr som förde mig genom vidsträckta landskap till möten med många fascinerande människor. Samtidigt beskriver jag de erfarenheter och lärdomar jag skaffade mig på vägen och hur jag, genom självrannsakan, lyckades rensa bort mitt egotänk för att börja lita mer på min intuition. 

Jag bor på Västgötaslätten i ett rött hus med vita knutar mellan skog och öppna ängar. Jag har tidigare arbetat som bland annat skräddare, undersköterska och kroppsterapeut. Numera är jag pensionär, men jag erbjuder fortfarande tjänster inom personlig utveckling med såväl föreläsningar som samtals- och kroppsterapi, där jag fokuserar på hur det mentala påverkar kroppen. Med ”Den ultimata kärleken” vill jag visa att det är fullt möjligt att släppa taget om gamla trauman och att det går att finna kärleken i sig själv.

Den ultimata kärleken

Den ultimata kärleken

Går det att på egen hand rensa bort negativ energi, dåliga vanor, vilsenhet och tvivel? Den ultimata kärleken visar att det är fullt möjligt, och det behöver varken vara ensamt eller svårt.

Runa Rosvinds självbiografi bjuder på den andliga resa hon gjort för att ta sig ur ovanor och destruktiva mönster från ett alltför inflytelserikt ego. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.