Mats Ahlstedt har nu sålt över 750 000 böcker

Författaren Mats Ahlstedt har sålt över 750 000 böcker.

📚 Bästsäljare. Författaren Mats Ahlstedt har nu sålt över 750 000 böcker (alla format), meddelar hans förlag Bokfabriken i samband med utgivningen av Partizanen som är den sjunde fristående delen i hans populära serie om profilerare Ella Werner vid Göteborgspolisen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL