Josephine Lindqvist debuterar med Trollbruden

Josephine Lindqvist

Jag heter Josephine Lindqvist och är född 1989. Jag bor i Stockholm och arbetar till vardags inom säkerhetsbranschen. Drömmen om att bli författare har varit där sedan barnsben. Efter en separation bestämde jag mig för att ägna mig helhjärtat åt skrivandet, vilket resulterade i min debutroman ”Trollbruden”. En bok som är lika personlig som påhittad.  

Folktro och vikingatid har länge varit ett stort intresse vilket avspeglar sig i mitt skrivande. På sociala medier går jag under namnet @thelightelf. 

Trollbruden

Trollbruden

Lilith blir lämnad innan sitt bröllop. För att hantera krisen åker hon till sin farmor i Dalarna. Där visar det sig att märkliga och oförklarliga försvinnanden sker ute i skogarna. En dag träffar hon trollet Ivar och blir bergtagen. Hon hamnar i en ny verklighet där hon får möta olika slags väsen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL