Poesimässa i Stockholm 8-10 september

🗣️ Poesimässa. Stockholms stadsbiblioteks poesimässa samlar Sveriges främsta poeter och förläggare för tionde året! 8-10 september blir det läsningar, samtal och musikframträdanden på Tranströmerbiblioteket och Medborgarplatsen kommer att fyllas med bokbord. I ett pressmeddelande lyfter arrangörerna medverkande namn som Anna HallbergJudith Kiros, UKON, Iman Mohammed, Gunnar Harding och Marie Lundquist.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.