Fyra böcker som kan bli Årets feelgood 2023

Fyra finalister i tävlingen Årets feelgood 2023.

🏆 Feelgoodfinalister. Från en lista på 40 titlar (utgivna mellan maj 2022 och maj 2023) har feelgoodläsare nu röstat fram fyra böcker som ska bedömas av en jury, bestående av Kerstin Särneö, bokrecensent på tidningen M Magasin, Pekka Heino, programledare och bokälskare och Eva Boström, bokbloggare. En av dessa Blir Årets feelgood 2023. Prisutdelning på Feelgoodfestivalen i Sigtuna den 9 september. En fullspäckad dag med författarseminarier, bokcirklar samt mingel med de cirka 30 författare som finns på plats. Finalisterna är:
Kristina Appelqvist – Lögnaren i skafferiet  (Piratförlaget)
Karin Härjegård – Sömmerskan och friheten (Printz Publishing)
Catharina Ingelman- Sundberg – Det rånar sig nog  (Bokförlaget Forum)
Caroline Säfstrand – Sanningen om ostrondykerskan (Bokförlaget Forum)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.