Pen Store lanserar målarbok i form av ljudbok

Ljudbålarbok? Kan det bli en ny trend? Det hoppas i alla fall Pen Store. Foto: iStock samt skärmdump Spotify.

🖌️ Ljudmåla. Världens första ljudmålarbok? En målarbok i ljudboksformat, bestående av åtta spår som vardera beskriver ett motiv som lyssnaren samtidigt ska måla. E-handlaren Pen Store som säljer konstnärsmaterial står bakom. Ljudmålarboken finns tillgänglig på bland annat Spotify samt för nedladdning på Pen Stores egen hemsida.
– Sommardeckare i all ära, men vi hoppas att inspirera till en inte fullt lika passiv sommar. Vår ljudbok hör inte hemma i hängmattan, du behöver ett plant underlag för att skapa dina konstverk, säger Madeleine Stern, marknadschef på Pen Store.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.