Pen Store lanserar målarbok i form av ljudbok

Ljudbålarbok? Kan det bli en ny trend? Det hoppas i alla fall Pen Store. Foto: iStock samt skärmdump Spotify.

🖌️ Ljudmåla. Världens första ljudmålarbok? En målarbok i ljudboksformat, bestående av åtta spår som vardera beskriver ett motiv som lyssnaren samtidigt ska måla. E-handlaren Pen Store som säljer konstnärsmaterial står bakom. Ljudmålarboken finns tillgänglig på bland annat Spotify samt för nedladdning på Pen Stores egen hemsida.
– Sommardeckare i all ära, men vi hoppas att inspirera till en inte fullt lika passiv sommar. Vår ljudbok hör inte hemma i hängmattan, du behöver ett plant underlag för att skapa dina konstverk, säger Madeleine Stern, marknadschef på Pen Store.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter