Robert Söderström debuterar med Tjuv och polis: Jakten på munktjuvarna

Robert Söderström.

Jag har underbara minnen från min barndom när mamma eller pappa läste böcker för mig och min syster. Min syster var mest intresserad av handlingen, medan jag var mer intresserad av bilderna. Detta ledde till att de till slut fick läsa för oss var för sig, eftersom min syster inte orkade vänta på att jag skulle se klart bilderna.

Konstigt nog är det fortfarande så. Jag är en person som uppslukas mer av bilder än text. När jag skrev min bok baserade jag texten på de bilder som jag målade upp i mitt huvud.

Nu när jag skrivit och publicerat min första bok känns det som att en ny dörr har öppnat sig, och nya idéer och texter flyger fram både kopplat till ”Tjuv och Polis”, men också helt andra historier som jag har arbetat med.

Min förhoppning är att väcka leklust och glädje hos barnen. Jag hoppas att min bok kan locka fram deras fantasi, så de kan ta karaktärerna ur boken och applicera dem i sina egna lekar, så att Bell, Ringo och Boy kan fortsätta fånga tjuvar utanför bokens pärmar.

Tjuv och polis : jakten på munktjuvarna

Tjuv och polis : jakten på munktjuvarna

Morgonens stillhet vilar över Gröneborg. Det enda man hör är tystnaden. Natten har haft ett otäckt besök av busiga busar, men det vet ingen ännu. Inte förrän staden vaknar av den gamla konditorns höga skrik. Hans munkar har blivit stulna!

Nu är det upp till polisstationens bästa tjuvjägare att lösa fallet och hitta munktjuvarna. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,