Per Rune Nilsson debuterar med Syndaren

Per Rune Nilsson

Per Rune Nilsson heter jag och är född och uppvuxen i Arvidsjaur, Norrbotten. Efter värnplikt vid Arméns Fallskärmsjägarskola i Karlsborg och ett par år i restaurangbranschen så sökte jag mig till slut till polisen. Under drygt 20 år verkade jag sedan som polis i olika delar av landet och i olika funktioner. Tio av dessa år tillbringades vid Säkerhetspolisen, SÄPO, där jag arbetade inom myndighetens operativa enheter.

De senaste åren har jag varit verksam inom den privata säkerhetsbranschen, där uppdragen spänt över ett brett register såväl i Sverige som utomlands. Idag bor jag i Göteborg där jag jobbar jag på ett stort svenskt företag i egenskap av koncernsäkerhetschef. 

Läsa och till slut skriva har alltid varit en närvarande faktor under min livsresa. Jag tror på berättelsen och har i min debut velat skapa en trovärdig historia om en komplicerad relation mellan en far och dotter, organiserad brottslighet i Europa och säkerhets- och underrättelsetjänsters verksamhet i en allt mer komplex omvärld.

Syndaren

Syndaren

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,