Örjan Åkermark debuterar med Lögnen

Örjan Åkermark.

Som 57-årig, hårt strokedrabbat beteendevetare och dramatiker  bestämde jag mig för att med hjälp av hundvalpen Sirpa, massor av envishet och drygt 300 tomma blad  ta mig an min rehabliteringsresa! Sirpa tog hand om den fysiska delen, och skrivandet fick så sakta alla kognitiva processer att åter samverka. I drygt tjugo år låg Sirpas och min ”litterära hemlighet” bortglömd i en garderob, tills min hustru råkade hitta berättelsen. Min hustru Anita, fann det hela intressant! Några nyskrivna sidor epilog och kontakt med bokförlaget Lava resulterade i en bok på  373 sidor. Resultatet blev LÖGNEN, som jag som nyss fyllda 80 år, romandebuterar med. Jag känner mig riktigt stolt! LÖGNEN är klart läsvärd, mes tanke på dess något märkliga tillkomst!

Lögnen

Lögnen

Efter en ovanligt lång och trist vinter, som han in i det längsta trott var ämnad att förgöra honom, kunde han mitt i solskenet fatta sitt avgörande beslut. Det han gått och burit på under den genomlidna vintern. Plötsligt hade allt blivit så enkelt, efter månader av plåga och vanmakt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL