Storytel i samarbete med mobiloperatör i Bulgarien

🎧 BulgarienDeal. Storytel Bulgarien har skrivit ett flerårigt avtal med mobiloperatören A1 som har 3,8 miljoner abonnenter i landet (och totalt 26 miljoner i sju europeiska länder) som innebär att mobilkunderna erbjuds teckna Storytel Unlimited-abonnemang. Bulgarien har 6,8 miljoner invånare.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.