Publit vann upphandling hos Stockholms universitet

🖨️ Upphandling. Publit har under början av året inlett samarbete med flera stora kunder utanför förlagsbranschen. Från och med början på april är Publit upphandlad leverantör gällande produktion och distribution av Stockholms universitets publikationer, exempelvis titlar från Stockholm University Press. Både eböcker och POD (print on demand).
– Otroligt kul att vi vinner den här upphandlingen. Det visar återigen att vår plattform och vår teknik är en vinnare när gäller att förenkla processerna runt den här typen av publikationer, säger Per Helin, VD på Publit, i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL