Bride Persson debuterar med romanen Rödlistad

Bride Persson. Fotograf: Katerina Simas

Jag heter Bride Persson och skriver spänningsromaner med havet som kuliss. Jag är en simpel dagdrömmare som älskar livets kontraster.

För mig var omgivningen och miljön för böckerna solklar. Jag är nämligen del av besättningen ombord en av världens mest exklusiva yachter, och spenderar mina dagar på turkost vatten i en värld av lyx, flärd och VIP gäster av rang.

Jag insåg snabbt hur mycket som gömmer sig bakom kulisserna i de här lyxiga miljöerna, och plötsligt föll allt på plats. Design, gäster, omgivning, mystik, och drama. Någon måste skriva om den här miljön. Den någon råkade bli jag själv. Tro mig när jag säger att livet ombord en lyxyacht är som klippt och skuret för en spännande deckarserie.

Jag vill med mina böcker skildra den moderna tidens Downton Abbey ur ett inifrån perspektiv. Tänk Below Deck möter White Lotus!

Rödlistad

Rödlistad

I den luxuösa medelhavspärlan Saint-Tropez, bland klirrande champagneglas och solbrända anleten, anländer Jenny Nord till Monaco Yacht Show för att skaffa säsongsjobb på en lyxyacht. Bland personalen ombord lyxyachten Audley finner Jenny nya vänskaper, men snart visar det sig att säsongen kommer innehålla mer än paraplydrinkar, exklusiva middagar och vattengolf. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL