Flera internationella 2-boksavtal för Ruth Kvarnström-Jones

🌍 Exportavtal. Ruth Kvarnström-Jones kommande bok, som fått den engelska titeln The Phenomenal Women of the Grand Hôtel och är första delen i en trilogi, väcker intresse internationellt. Norstedts Agency har redan sålt den via två-boksavtal till förlag i Norge, Danmark, Tyskland och Italien. Dessutom pågår en auktion i Nederländerna. Förra året kom Nya drömmar i Halleholm, tredje delen i Halleholmsserien.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter