Nylansering av Elle Kennedy på svenska

🏒 Hockeyromance. Den internationella bästsäljaren Elle Kennedy ges åter ut på svenska. Den 7 juni släpps Spelet (Bookmark förlag), första delen i serien Off Campus – romance med hockey, sex och kärlek i centrum. Kennedy är en kanadensisk författare som debuterade 2008 och flera av hennes 39 utgivna böcker har legat på bästsäljarlistorna hos New York TimesUSA Today och Wallstreet Journal. En av dem finns på svenska Mörka spår (Harlequin 2014).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.