Upprop mot villkopren på Amazon KDP Select

🖊️ Namninsamling. Nästan 25 000 personer har i skrivande stund undertecknat ett upprop i protest mot Amazons regler för sin KDP Select. Det handlar dels om att Amazon kräver exklusivitet för att inkludera en titel i Kindle Unlimited och dels att Amazon ska ta bättre ansvar för piratkopiering som är ett dubbelt problem för författare. Flera författare vittnar både om svårigheten att få Amazon att plocka bort piratutgåvor av deras böcker – men även att de själva fått böcker bortplockade efter falska anklagelser om att inte äga rätten till sitt verk.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.