Barnboksförfattaren och illustratören Graham Oakley är död

🐭 Dödsfall. Den brittiska författaren och illustratören Graham Oakley är död, rapporterar The Guardian. Han var mest känd för sin barnboksserie The Church Mice gavs ut under nästan trettio år med start 1972. Flera finns utgivna på svenskar med titlar som Kyrkmössen tar semester. Oakley avled den 19 december 2022 och blev 93 år.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.