Flera författare gör podcasts på Acasts plattform

🎙️ Podcasts. Populärkultur-podden Fint, Fult och Pengar med entreprenören Isabella Löwengrip samt författaren, radio- och medieprofilen Anna Björklund (podden Della Q och boken Kvinnomanualen) har premiär den 2 februari. Det är en av åtta nya poddar som Acast signat, skriver de i ett pressmeddelande. Succépodden Nessvold & Skäringer flyttar till Acast. Hampus Nessvold har skrivit Ta det som en man och Säg att du älskar mig medan Mia Skäringers Maria : en kvinnlig komikers dagbok blev en bästsäljare.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.