Dubbelt boksläpp för böcker om Ukraina på Bite the Bullet Press

📘📒 Ukrainaböcker. Ikväll är det dubbel release i Gamla Stans bokhandel för förlaget Bite the Bullet Press. Förlagschefen Lisa Bjurwald släpper dels sin egen bok Slava Ukraini! Kvinnors motstånd under Rysslands krig och dels den översatta Helvetet på Paradisgatan av Stanislav Asejev.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.