Ingrid Juliusson debuterar med boken Tarotkometen

Ingrid Juliusson.

Allomfattande visdom direkt från skaparkraften, häri ryms ett helt liv

Jag är här för att så frö till nya infallsvinklar, så att en djup förståelse för universums eget inre bibliotek kommer i dagen, den urkälla som är alltets upphov och det är vi tillsammans som byggt dessa förutsättningar som nu råder. Är du nöjd, jag då har du gjort livet enkelt att leva. Är du mindre nöjd, ja då behöver du förändra och förenkla ditt levnadsätt så att du får pusselbitarna att passa in i det levnadspussel du håller på att skapa. Tarotkometen är en bok som tagit flera år att skriva. Att skriva ord som hela tiden hämtats direkt från källan kräver fokus på ett alldeles speciellt sätt. Att fånga magin i varje ord och sedan foga dem samman till visdom, har varit ett sökande och en utmaning och att hela tiden befinna sig i samklang med allt som är och därifrån hämta upp det som så småningom blev denna skrift. Ja, det har varit ett spännande äventyr.

Tarotkometen

Tarotkometen

Allomfattande visdom direkt från Skaparkraften – häri ryms ett helt liv!

Ingrid Juliusson vill så frö till nya infallsvinklar genom boken "Tarotkometen – Hur du kan tolka Tarotkort", så att en djup förståelse för universums eget inre bibliotek kommer i dagen, den urkälla som är alltets upphov, och det är vi tillsammans som byggt dessa förutsättningar som nu råder. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.