Anna Malm debuterar med Vackra mig – Ett bröst men lever mitt drömliv

Anna Malm - fotograf Tim Kristensson

När min inre resa började efter att ha trillat rätt in i den berömda väggen vaknade jag upp som en ny sannare Anna. Jag började leva från en annan plats. Från mitt hjärta. 

Min aptit på livet blev större med en nyfikenhet att resa inåt och bryta gamla mönster och tankesätt. Är det så här jag kan må och känna? Uttrycka mina känslor. Underbart. Jag lever. Med en trygg verktygslåda som byggdes på mer och mer dansade jag vidare i livets dans. 

När jag några år senare fick både mastoidit, ansiktsförlamning och bröstcancer väcktes jag upp återigen. Jag kunde nu förstå hur fort livet kan vända, och min cancerresa öppnade upp mitt skrivande. Jag ville dela med mig av mina upptäckter och känslor och av mitt tankesätt att se ljus mer än mörker i motgångar. Vilka gåvor jag fick med mig av dessa resor. Hur kunde jag till exempel känna mig kvinnligare med ett bröst? 

Jag sprider också ljus och glädje genom dans och musik. Jag vill få andra att känna livet. Livet händer nu och det väntar inte. 

Vackra mig : ett bröst men lever mitt drömliv

Vackra mig : ett bröst men lever mitt drömliv

Anna har haft tre livsomvälvande sjukdomar på tre år. Nu dansar hon sprudlande genom livet med ett bröst. Mer levande än någonsin. Häng med på en spännande livsresa där sjukdomar,

kostförändring, kärleksturer och inre resor med ett positivt mindset har

huvudrollen. Från att vara passagerare till att själv styra mot en förtrollande värld. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.