Helena Adrian debuterar med Vad heter du? Vetinte!

Helena Adrian

Jag bor i Göteborg och har i drygt 35 år arbetat som auktoriserad revisor och företagsrådgivare. 2020 sålde vi vår revisionsbyrå. Sedan dess satsar jag på skrivandet som funnits i bakgrunden under flera år. Våren 2020 tog jag en kandidatexamen i Kreativt Skrivande.

Liber fångade mig direkt 2020 och mina första böcker blev en utbildningsserie i redovisning som gavs ut våren 2022. Sedan var det dags för ett skönlitterärt verk, en barnbok. Mitt stora intresse har alltid varit psykopater och seriemördare. Därför kom det lite som en överraskning, även för mig själv, att min skönlitterära debut blev en barnbok, dock inte helt fri från blod och död. Nu arbetar jag med en psykologisk spänningsroman för vuxna.

Mina vuxna barn säger att jag är en supernörd som äter flugsvamp till frukost. Lite förenklat kan man säga att jag uppfattas som orädd och envis. Dessutom har jag ett stort mått av fantasi. Även om jag numer är författare kan jag fortfarande njuta av att läsa ett intressant rättsfall.

Vad heter du? Vetinte!

Vad heter du? Vetinte!

Skolstarten har skjutits upp med en hel vecka, det innebär att det är sommar i några dagar till. Den här veckan skulle komma att bli ovanligt händelserik, i alla fall för en ljushårig tjej med en tofs på varje sida. Hon heter Matilda men kallas Vetinte. Varför? Det är en lång historia. Så här ... Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL