Nisse Edwall debuterar med Livet efter 40 – en guide för män

Jag har hela mitt liv fått höra två saker: 1. Att jag är väldigt nyfiken. 2. Att jag borde skriva en bok. Åren har gått och jag har inte skrivit någon bok. Däremot har jag gjort en massa andra saker. Lett program i TV och radio, skrivit krönikor, bloggat och drivit podcasts bland annat. 

När jag för några år sedan kom tillbaka efter en sjukskrivning för utmattningsdepression kom jag äntligen på vad jag skulle skriva om. Jag skulle skriva en bok som kunde fungera som en guide för hur jag skulle leva resten av mitt liv på ett sätt som skulle ge mig förutsättningar att må så bra som möjligt. 

Det blev boken Livet efter 40 – en guide för män. I den här boken kombinerar jag de två saker jag alltid fått höra om mig själv. Jag använder min nyfikenhet och söker upp diverse experter för att ta reda på hur man egentligen gör för att ta hand om sig så bra som möjligt och så skriver jag en bok där jag berättar vad jag kommit fram till.

Förutom att vara debuterande författare är jag tvåbarnspappa till två söner. Jag bor i Farsta i Stockholm med, förutom barnen, min fru och vår knäppa lilla hund. 

______________________________

Livet efter 40 : en guide för män

Livet efter 40 : en guide för män

Jakten på ett lyckligare åldrande!

Varför är 40-årskriser så pass vanliga att det till och med finns ett begrepp för dem? Varför får många män pinnben, platt röv och putmage när de blir äldre och vad kan man göra för att hålla kroppen i trim efter 40? Vad innebär en förstorad prostata och stämmer det att testosteronhalten sjunker hos män när de blir äldre? Och hur kommer det sig att bilden av en äldre man ofta är den av en ensam och vresig farbror?

Det finns en uppsjö av böcker om klimakteriet, hormoner och vad som händer i kroppen när kvinnor åldras. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.