Eva Moberg debuterar med Kärlek utan munskydd

Bild: Susanne Lundbäck

Jag heter Eva Moberg, bor i vackra Norrköping och har drömt i över 40 år om att ge ut en bok. Men drömmar kräver hjälp av handling och förra året blev tiden rätt att påbörja min debutroman.

Redan från när jag förstod ”lampa” har jag älskat ord. Jag har sedan dess övat mig mycket med hjälp av brev, skoluppsatser, poesi, gratulationsrim, noveller, dikter och kulturrecensioner.

Jag är utbildad lärare och arbetar heltid på en skola. Dessutom tycker jag att det är spännande med skådespeleri, både inom film och teater, så det har jag provat.

Långtråkigt vet jag inte vad det är och när människor skrattar trivs jag extra mycket!

Kärlek utan munskydd

Kärlek utan munskydd

Tre singlar. Tre månader. En pandemi.

Peter är en ovanligt attraktiv kulturarbetare. Alla hans jobb försvann när covid-19 svepte in över världen, så han försöker överleva i en omodern sommarstuga. På Instagram lägger han ut välkomponerade bilder som får hans vardag att se tjusigare ut än den är. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter