Julia Hedström debuterar med bilderbok om älgjakt

Julia Hedström. Foto: Privat.

Under början av 2021 tog jag och min familj beslutet att flytta 120 mil norrut. Vi flyttade från en by på östra Öland, där jag en gång växte upp, till skogarna utanför Lycksele i Lappland. Den sommaren vandrade vi i fjällen och välkomnade två jämthundar till familjen. Under hösten samma år hoppade jag av en karriär inom Fintech och började i stället skriva på mitt första manus. Jag har inte haft några författardrömmar tidigare, snarare har jag föredragit att läsa framför att skriva. Trots det så dök en bokidé upp och tanken blev så småningom till verklighet, medan hundarna sov vid mina fötter under köksbordet. Jag märkte också att när jag väl öppnade kranen så började det flöda och den ena bokidén efter den andra dök upp. För mig har skrivandet blivit ett sätt att dokumentera min dotters uppväxt och upplevelser, även om jag också hämtar inspiration från min egen uppväxt och fantasi till mina manus. 2021 var sannerligen ett händelserikt år men 2022 kommer också bli ett år att minnas!

Rut och älgjakten

Rut och älgjakten

Rut och älgjakten är första boken om Rut, en femårig tjej som är nyfiken på livet och vars vardag vi nu får ta del av. I den här boken får vi följa med Rut när hon besöker jaktlagets samlingsplats en dag under älgjakten. Rut träffar jägare, grillar korv, tittar på döda älgar och hittar spännande djurspår. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.