Oliver Elm. Foto: Privat

Oliver Elm debuterar med barnbok om ilska

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Född och uppväxt i Lund, men nu göteborgare sedan 2014. Jag har länge arbetat inom dataspelsindustrin där jag skapar bild och berättelser för alla möjliga spännande världar. Jag tycker mycket om mitt jobb, men i skrivande och illustrerande för böcker får jag utlopp för ett mer personligt och konstnärligt uttryck. Där kan jag berätta om sånt jag verkligen brinner för, resonera och fundera runt olika känslor och upplevelser jag haft, eller varför inte göra ett helt projekt bara för att jag tycker om att rita små figurer. Älskar friheten i att skapa vad sjutton jag känner för, och tycker det är fantastiskt roligt att andra är intresserade av att läsa det som växer fram.

Vredesbubblan

Vredesbubblan

Detta är en konstig dag. När Erik blir arg på sin bästa vän Noah på förskolan växer en vredesbubbla upp ur hans huvud. Ju mer han tänker på hur arg han är, desto större blir den. Överallt och hela dagen är bubblan i vägen. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.