Seriebok hyllar ”Weird Al” Yankovic

Weird Al" Yankovic hedras med en seriebok. Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Rockhumorns okrönte kung ”Weird Al” Yankovic blir föremål för en seriebok. I ”The illustrated Al: The songs of ’Weird Al’ Yankovic” skildras den amerikanske artistens låtar av en parad av tecknare, skriver AV Club.

Bland illustratörerna märks The New Yorkers Michael Kupperman och Revolver Magazines Steve Chanks. I boken som ges ut i november har de satt tänderna i mer än 20 av ”Weird Al” Yankovics parodier.

”Weird Al” har gjort sig känd för låtar som ”Another one rides the bus”, ”I love Rocky Road” och inte minst Michael Jackson-parodin ”Eat it”.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.