Marianne Engman debuterar med handbok om internet

Marianne Engman. Foto: Privat

Jag har samhällsvetarbakgrund och ett stort samhällsintresse. Jag är även nyfiken på den moderna tekniken. Det kombinerade intresset för samhälle och teknik har öppnat mina ögon för vissa nutida utmaningar. Covid-19-pandemin visade tydligt hur viktigt det är att hänga med i teknikens utveckling och hur otroligt snabbt den går framåt. Jag är intresserad av digitalisering men också medveten om en del problem den innebär för de som inte kan eller vill ta del av den.

Mina vanliga fritidsintressen som att sy, baka bröd och odla grönsaker har den senaste tiden fått kliva lite åt sidan och ge plats åt boken som nu blivit verklighet. Med min bok vill jag dra mitt strå till stacken för att minska digitalt utanförskap i samhället.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL