Kikki Danielsson ger ut självbiografi

Kikki Danielsson. Naina Helén Jåma/TT.

Snart 70 år fyllda Kikki Danielsson ger ut en självbiografi i oktober 2022.

”Efter 50 år i rampljuset så tyckte jag att det var hög tid att nyansera bilden av mig, artisten, men kanske framför allt människan Kikki Danielsson. Berätta om alla de delar, erfarenheter och stunder som bildat den helhet som sällan stämmer med den allmänna uppfattningen om min person”, säger hon i ett pressmeddelande.

Till sin hjälp har hon artisten, låtskrivaren och författaren Sören ”Sulo” Karlsson, som har samarbetat med Danielsson musikaliskt i flera år.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL