Jasmine Kara släpper en sjävbiografisk bok i höst. Foto: Jessica Gow/TT.

Jasmine Kara släpper bok om tiden som strippa

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

I drygt tio år levde artisten Jasmine Kara ett dubbelliv: Ena dagen stod hon på Allsångsscenen, nästa dag på en scen på en strippklubb i New York. I sin självbiografiska bok ”Den mörka scenen – Mitt hemliga dubbelliv” berättar hon om tiden som strippa.

”Jag stod framför en gigantisk publik och tänkte, “Tänk om alla de här människorna visste vad jag egentligen gör; att jag imorgon kommer stå på en pytteliten scen i New York och plocka upp några smutsiga dollar från män som inte kan hålla sina händer i styr”, säger hon i ett pressmeddelande.

Den svensk-iranska sångerskans nära och kära trodde att hon försörjde sig på musiken. Istället dansade hon på strippklubbar i Las Vegas, Los Angeles, Miami och London.

”Jag har gått runt med en sådan skam och rädsla i så många år och tänkte hela tiden: Vad skulle familjen göra om de fick reda på vad jag jobbar med, att deras dotter strippar och visar sin kropp för pengar. Jag har ingen aning om hur min sanning kommer att tas emot, men jag kan inte leva i “garderoben” längre”, säger hon i pressmeddelandet.

Boken släpps 1 november.

Text: Vivvi Alström/TT

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.