Jasmine Kara släpper bok om tiden som strippa

Jasmine Kara släpper en sjävbiografisk bok i höst. Foto: Jessica Gow/TT.

I drygt tio år levde artisten Jasmine Kara ett dubbelliv: Ena dagen stod hon på Allsångsscenen, nästa dag på en scen på en strippklubb i New York. I sin självbiografiska bok ”Den mörka scenen – Mitt hemliga dubbelliv” berättar hon om tiden som strippa.

”Jag stod framför en gigantisk publik och tänkte, “Tänk om alla de här människorna visste vad jag egentligen gör; att jag imorgon kommer stå på en pytteliten scen i New York och plocka upp några smutsiga dollar från män som inte kan hålla sina händer i styr”, säger hon i ett pressmeddelande.

Den svensk-iranska sångerskans nära och kära trodde att hon försörjde sig på musiken. Istället dansade hon på strippklubbar i Las Vegas, Los Angeles, Miami och London.

”Jag har gått runt med en sådan skam och rädsla i så många år och tänkte hela tiden: Vad skulle familjen göra om de fick reda på vad jag jobbar med, att deras dotter strippar och visar sin kropp för pengar. Jag har ingen aning om hur min sanning kommer att tas emot, men jag kan inte leva i “garderoben” längre”, säger hon i pressmeddelandet.

Boken släpps 1 november.

Text: Vivvi Alström/TT

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL