Marcus Magnusson debuterar med spänningsroman

Marcus Magnusson. Foto: Hannes Magnusson

Debut. Smaka på det ordet. Jag ser i min backspegel några av debuterna i livet: första dagen i skolan, första dejten, första jobbet. Visst är det något speciellt med att bryta ny mark? När jag var ung saknades förmågan att stanna upp i ögonblicken. Debutera var inget jag ville göra, det var något som jag ville avklara. Och fort skulle det gå.  

Fördelen med stigande ålder – vilken förvisso alltid har varit stigande – är den ödmjukhet inför livet som smyger inpå. En självreflekterande tanke gror, den viskar att den här första gången kanske även blir sista gången.   

Nu är det min debut som författare. Även om jag alltid har skrivit, så kan jag åter känna ilningen likt i den unge Marcus, nu som bokdebutant. Men som fyrtioplussare uppskattar jag stunden: vill inte bara debutera, utan framförallt utföra det väl. Nuförtiden är det mesta man gör bara roligt. Att ge ut Mot elden har blivit ett äventyr, för medelåldern är en gyllene tid.

Mot elden

Mot elden

Förmiddagen den 22 juli 2015 lämnar sommarvikarien Karin Johansson, för sista gången, den psykiatriska kliniken utanför Värnamo. Enligt uppgift är det för att göra ett rutinärende med patienten Paul Klasson. Karin har därefter aldrig återfunnits. Vid slagningar i polisens databas går det inte att finna någon relevant information om Karin, hon har agerat under en kapad identitet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL